https://www.as-lures.com/wp-content/uploads/2018/02/custom-designs-main-page.png

Навярно, всеки от вас има любима комбинация от цветове или винаги е искал да притежава примамка със собствен уникален цвят!
Цвят, на който рибите още не са свикнали и би ги провокирал да атакуват.
Вече имаме такава опция в сайта си.

Можете да избирате множество комбинации от цветове и шарки, различен цвят очи или окраски, или просто от любопитство да визуализирате цвят на Хидра, който сте си представяли.


НАПРАВИ СИ САМ
https://www.as-lures.com/wp-content/uploads/2017/12/as-hydra_logo_h_site.png

Когато имате
точната примамка…


ОНЛАЙН МАГАЗИНЗА ПРОДУКТИТЕ НИ
AS LURES

Най-продавани

Какво предпочетоха нашите клиенти

AS LURES

Прочетете нашия БЛОГ

Нашите нововъведения и експерименти. Риболовните подвизи на нашите клиенти.

https://www.as-lures.com/wp-content/uploads/2019/10/anoigma_aslures-540x338.jpg

Оригиналната статия можете да намерите на адрес: http://lurebites.com/2019/10/lures-φτιάξε-το-δικό-σου-hydra/ Ръчно изработени повърхностни примамки, направени в съседна България. Това са примамките HYDRA, с които ще се занимаем в тази презентация, чийто лозунг е „Не поредното Stylo“ …. тъй като по-късно ще видим, че това е примамка, различна във всяко едно отношение. Първо, бихме искали да благодарим на производителя […]

Доставка в цял свят

Продуктите на AS LURES се доставят в цял свят. Преди да направите поръчка, проверете за местен дилър в секцията „ДИСТРИБУТОРИ„

Сигурно разплащане

Сигурни разплащания. За България и Гърция, можете да се възползвате от плащане при получаване. За останалите страни, можете да се възползвате от сигурни разплащания с PayPal.